Verdieping GDP-richtsnoer voor RP's

Deze training is bestemd voor medewerkers die betrokken zijn bij het opzetten, invoeren en beheren van de GDP-richtsnoer.

mijn aanbod

Omschrijving

Tip! Deze training wordt ook in de Nederland (omgeving Zeist) verzorgd, bekijk hier de planning.

Level 2, planning en implementatie

Aansluitend op de normkennistraining bieden wij een verdiepingstraining, deze training is bedoeld om de responsible person (RP, ofwel verantwoordelijke persoon van de groothandelaren) op te leiden zoals gesteld is in de GDP-richtsnoer.

Deelnemers krijgen, in deze 1-daagse training, een verdieping van hun kennis op gebied van de GDP-richtsnoer. De trainer besteedt aandacht aan het wettelijk kader en de gerelateerde informatiebronnen omtrent de EU-richtsnoer 2013/C 343/01. Doormiddel van workshops en vragen wordt er een vertaalslag gemaakt naar de praktijksituatie van de deelnemers.

Deze training wordt afgesloten met een examen.

Voorbereiding: Wijvragen de deelnemers om de richtsnoer  mee te nemen naar de training. 

Doelstellingen

Opbouw van de training

  • Wet- en regelgeving op gebied van GDP Farmaceutica
  • Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van de responsible person (RP, ofwel verantwoordelijke persoon)
  • Praktisch uitvoeren van risicoanalyses, kwalificaties en validaties, interne en service provider audits, klachtenbehandeling
  • Interne audit vaardigheden. 

Deze training wordt afgesloten met een examen.

Doelgroep

De training is bedoeld om de RP’s van de groothandelaren op te leiden zoals gesteld in de richtsnoer. Daarnaast is de training geschikt voor medewerkers die betrokken zijn bij het opzetten, invoeren en beheren van de GDP-richtsnoer.

Voorkennis: Deelnemers moeten voor aanvang kennis hebben van geneesmiddelen voor menselijk gebruik en kennis van groothandelsactiviteiten en transport. Deze kennis is op te doen in de normkennistraining of is reeds verkregen door farmaceutische achtergrond.

Informatie

42286459

Systeem ondervindt momenteel problemen en we werken aan een oplossing. Als u een fout tegenkomt, kom dan snel terug en probeer het opnieuw.
loading...