SGS Academy Hungary - ISO 9001:2015 Kockázat alapú gondolkodás

ISO 9001:2015 Kockázat alapú gondolkodás

A tanfolyam keretében a résztvevő megismerkedhet a kockázatkezelés számos, szervezeti környezetben használt alapvető eszközével, technikáival és strukturált módszertanával. A tanfolyam bemutatja, hogy csapattagként hogyan kell alkalmazni kulcsfontosságú kockázatkezelési eszközöket a szervezetén belül

Ajánlataim

Leírás

A tanfolyam keretében a résztvevő megismerkedhet a kockázatkezelés számos, szervezeti környezetben használt alapvető eszközével, technikáival és strukturált módszertanával. A tanfolyam bemutatja, hogy csapattagként hogyan kell alkalmazni kulcsfontosságú kockázatkezelési eszközöket a szervezetén belül. A tanfolyam segít megérteni a kockázat alapú gondolkodás szerepét és fontosságát a működésre vonatkozó vezetés irányítási rendszerek alkalmazása és fejlesztése során.

Célkitűzések

A tanfolyam célja, hogy résztvevő képes legyen: megérteni, hogyan végzik a kockázatértékelést az ügyfelek és az érdekelt felek, megismerni a működési kockázat minimalizálására szolgáló megközelítéseket és eszközöket,  hogyan kell a kockázatokat azonosítani a tevékenységek működése során, hogyan kell alkalmazni a kockázatkezelést az ellátási láncon keresztül, feismerni a jellemző kockázatokat, amelyek a szervezeti környezettel kapcsolatosak, megérteni a kockázatkezelés fontosságát a működésre vonatkozó vezetés irányítási rendszerek alkalmazása és fejlesztése során, hogyan lehet a kockázatkezelés alkalmazásával megelőzni a termék- és szolgáltatásminőséggel kapcsolatos esetleges problémákat.

Hallgatóság

A tanfolyamot olyan részvevőknek állítottuk össze, akik szeretnék megismerni, megérteni a kockázat alapú gondolkodás szerepét a működésre vonatkozó vezetés irányítási rendszerek alkalmazása és fejlesztése során.

Részletek

45397867

1 nap

A rendszer jelenleg problémákat tapasztal, és megoldást keresünk. Ha hibát észlel, gyere vissza, és próbálja újra.
loading...