BRC alapozó képzés

BRC oktatás

Ajánlataim

Leírás

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerheti: a BRC Global Food Safety szabvány követelményeit, illetve minden olyan  az élelmiszerbiztonság BRC specifikus követelmények terén történt változást, amelyek segítséget nyújthanak az BRC szabványak megfelelő rendszer kiépítésében, működetésében.

Célkitűzések

A tanfolyam célja, hogy a résztvevő képes legyen megérteni:  a BRC Global Food Safety szabvány követelményeit, segíteni az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer hatékony bevezetését és fenntartását egy szervezetnél, személyesen hozzájárulni a BRC élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer folyamatos fejlesztéséhez.

Hallgatóság

A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek még nincs vagy már van némi élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk. A tanfolyam az élelmiszerbiztonság/élelmiszerlánc megközelítést és a BRC Global Food Safety szabvány előírásait tekinti át. A tanfolyam jó alap lehet a tanúsított, élelmiszerbiztonság irányítási rendszert működtető szervezetek belső auditor képzésének előkészítéséhez.

Részletek

45403838

1 nap

A rendszer jelenleg problémákat tapasztal, és megoldást keresünk. Ha hibát észlel, gyere vissza, és próbálja újra.
loading...