SGS Academy Hungary - ISCC alapozó képzés (gyűjtőpontok)

ISCC alapozó képzés (gyűjtőpontok)

ISCC alapozó képzés

Ajánlataim

Leírás

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerheti: az  ISCC szabvány követelményeit, illetve minden olyan fenntartható bioüzemanyag gyártás ISCC specifikus követelmények terén történt változást, amelyek segítséget nyújthanak az ISCC szabványak megfelelő rendszer kiépítésében, működetésében.

Célkitűzések

A tanfolyam célja, hogy a résztvevő képes legyen megérteni:  az ISCC szabvány követelményeit, segíteni az üzemanyag gyártás fenntarthatóság irányítási rendszer hatékony bevezetését és fenntartását egy szervezetnél, személyesen hozzájárulni az ISCC szabványnak megfelelő irányítási rendszer folyamatos fejlesztéséhez.

Hallgatóság

A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek még nincs vagy már van némi fenntartható bioüzemanyag  gyártással kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk. A tanfolyam a fenntarthatóság, társadalmi felelősségvállallás megközelítést és az ISCC szabvány előírásait tekinti át. A tanfolyam jó alap lehet a tanúsított fenntartható bioüzemanyag irányítási rendszert működtető szervezetek belső auditor képzésének előkészítéséhez.

Részletek

46614319

1 nap

A rendszer jelenleg problémákat tapasztal, és megoldást keresünk. Ha hibát észlel, gyere vissza, és próbálja újra.
loading...