SGS Academy Hungary - ISCC alapozó képzés (feldolgozóüzemek)

ISCC alapozó képzés (feldolgozóüzemek)

ISCC alapozó, ISCC feldolgozóüzemek

My Offerings

Description

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerheti: az  ISCC szabvány követelményeit, illetve minden olyan fenntartható bioüzemanyag gyártás ISCC specifikus követelmények terén történt változást, amelyek segítséget nyújthatnak az ISCC szabványnak megfelelő rendszer kiépítésében, működtetésében.

Objectives

A tanfolyam célja, hogy a résztvevő képes legyen megérteni:  az ISCC szabvány követelményeit, segíteni az üzemanyag gyártás fenntarthatóság irányítási rendszer hatékony bevezetését és fenntartását egy szervezetnél, személyesen hozzájárulni az ISCC szabványnak megfelelő irányítási rendszer folyamatos fejlesztéséhez.

Audience

A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek még nincs vagy már van némi fenntartható bioüzemanyag  gyártással kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk. A tanfolyam a fenntarthatóság, társadalmi felelősségvállalás megközelítést és az ISCC szabvány előírásait tekinti át. A tanfolyam jó alap lehet a tanúsított fenntartható bioüzemanyag irányítási rendszert működtető szervezetek belső auditor képzésének előkészítéséhez.

View Details

46615357

1 nap

System is currently experiencing issues and we are working on a solution. If you encounter an error, please come back shortly and try again.
loading...