IATF 16949:2016 alapozó képzés

IATF 16949:2016 alapozó

My Offerings

Description

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerkedhet: az IATF 16949:2016 szabványt, használni tudják az Annex SL keretrendszert, megértik a P-D-C-A modellt, megismerik a folyamatalapú megközelítést, megismerik az ügyfélspecifikus követelményeket.Objectives

A tanfolyam célja, hogy olyan tudással és gyakorlattal lássa el a résztvevőket, amely szükséges ahhoz, hogy az IATF 16949:2016 szabványnak megfelelő minőségirányítási  rendszert működését megértsék, további ismeretek szerezzenek a minőségirányítási rendszerek számára előírt követelményekről a gépjárműgyártásban, a szervizelésben és/vagy autóalkatrész-gyártásban dolgozó szervezeteknél.

Audience

A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek még nincs vagy már van némi minőségirányítással kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk a gépjárműipari minőségirányítási rendszerekről. A tanfolyam a minőségirányítási rendszer gépjárműipari megközelítésétt és az IATF 16949:2016 szabvány előírásait tekinti át. A tanfolyam jó alap lehet a tanúsított minőségirányítási rendszer működtető gépjárműipari szervezetek belső auditor képzésének előkészítéséhez.

View Details

46615409

System is currently experiencing issues and we are working on a solution. If you encounter an error, please come back shortly and try again.
loading...