Beveiligingsadviseur luchtvracht (herhaling)

mijn aanbod

Omschrijving

De Beveiligings Adviseur Luchtvracht (BAL) is voor de overheid het aanspreekpunt van een geregistreerde vervoerder of aanbieder voor wat betreft de getroffen beveiligingsmaatregelen.

Gedurende de herhalingstraining Beveiligingsadviseur Luchtvracht worden de onderwerpen uit de basistraining wederom behandeld met de eventueel gewijzigde regelgeving.

SGS biedt u een 1-daagse herhalingstraining en brengt u zo op de hoogte van eventueel gewijzigde regelgeving. De training wordt afgesloten met een toets. Bij voldoende resultaat ontvangt u een certificaat. Dit certificaat heeft wederom een geldigheidsduur van één jaar.

Indien de herhalinigstermijn van 12 maanden wordt overschreden, moet er van overheidswege opnieuw een basistraining van 3 dagen worden gevolgd en een CITO-examen afgelegd.

Elk 5e jaar dient er weer een CITO-examen te worden afgelegd. U zult na afloop van de training direct een digitaal examen bij de examenlocatie in Badhoevedorp kunnen afleggen.

Doelstellingen

De herhalingstraining brengt de cursist terug op het vereiste kennisniveau om aan de wettelijk beveiligingseisen en –normen te voldoen. Eventuele aanpassingen in de wet- en regelgeving worden tijdens de trainingen behandeld.

Doelgroep

De herhalingstraining is bestemd voor Beveiligingsadviseurs Luchtvracht die beschikken over een geldig certificaat. Beveiligingsadviseurs Luchtvracht zijn door het management aangesteld om de vereiste beveiligingsnorm inzake identificeerbare luchtvracht in het bedrijf op basis van de wettelijke vereisten te borgen.

De aanstelling van een Beveiligingsadviseur Luchtvracht is een wettelijke verplichting voor bedrijven die zijn geregistreerd als Bekende afzender (Known consignor) of Erkend agent (Regulated agent), of zich willen registreren.

Informatie

41836214

1 dag

Systeem ondervindt momenteel problemen en we werken aan een oplossing. Als u een fout tegenkomt, kom dan snel terug en probeer het opnieuw.
loading...