SGS Academy Netherlands - Normkennis Codex Alimentarius

Normkennis Codex Alimentarius

U krijgt inzicht in de opbouw en inhoud van de Codex Alimentarius

My Offerings

Description

Level 1, basis en introductie

HACCP helpt ondernemingen de focus te leggen op het systematisch identificeren van voedselveiligheidsrisico’s en het vastleggen van kritische beheerspunten. De methodiek is van toepassing op elk bedrijf dat levensmiddelen bereidt, verwerkt, behandelt, verpakt, vervoert, distribueert of verhandelt.

Het toepassen van de HACCP-principes betekent voor uw bedrijf dat uw voedselveiligheidssysteem voortdurend verbetert en dat u de voedselveiligheid zeker stelt.

In deze training krijgen de deelnemers inzicht in de opbouw en inhoud van de HACCP-principes volgens de Codex Alimentarius. 

Objectives

  • Achtergronden van de Codex Alimentarius 
  • Behandeling en interpretatie van de Codex Alimentarius en toepassing binnen diverse voedselveilgheidsnormen
  • Begrippen gevaar, risico, verificatie, validatie en bijbehorende oefeningen.
  • CCP’s en basisvoorwaarden

Audience

Deze training is bestemd voor medewerkers die betrokken zijn bij het opzetten, invoeren en beheren van een HACCP-systeem gebaseerd op o.a. BRC/IFS/ISO/FSSC 22000 zoals kwaliteitsmanagers en -medewerkers, leden van het HACCP- of kwaliteitsteam en adviseurs in de levensmiddelenindustrie.

View Details

42790899

System is currently experiencing issues and we are working on a solution. If you encounter an error, please come back shortly and try again.
loading...