Normkennis GDP-richtsnoer

U krijgt inzicht in de opbouw en inhoud van de GDP-richtsnoeren.

My Offerings

Description

Tip! Deze training wordt ook in de Nederland (omgeving Zeist) verzorgd, bekijk hier de planning.

Level 1, basis en introductie

In deze 1-daagse training doen deelnemers inzicht op over de inhoud en de opbouw van de EU-richtsnoer inzake goede distributiepraktijken, daarbij wordt ook aandacht besteedt aan interpretatie van de richtsnoer. Met behulp van workshops wordt een vertaalslag gemaakt naar de eigen organisatie, de deelnemers krijgen praktische tools voor het implementeren van de richtsnoer in hun eigen organisatie.

Wij vragen de deelnemers om de richtsnoer vooraf door te lezen en mee te nemen naar de training.

Onze trainers zijn tevens Lead Auditoren die in de dagelijkse praktijk audits uitvoeren hiermee zijn zij in staat om een vertaling te maken vanuit hun praktijkervaring naar de situatie van de deelnemers.

Objectives

Opbouw van de training:

  • Achtergrond en inhoud van de GDP-richtsnoer
  • Leren interpreteren en toepassen van de GDP-richtsnoer in de praktijk
  • De grondbeginselen, processen en de technieken voor het beoordelen en het managen van kwaliteitsrisico’s in de opslag en distributie van geneesmiddelen voor menselijk gebruik

Audience

De training is bedoeld voor medewerkers die betrokken zijn bij het opzetten, invoeren en beheren van de GDP-richtsnoer zoals kwaliteitsmanagers, leden van het GDP-team. En dient als voorbereiding op de verdiepingstraining voor RP’s.

View Details

42286458

System is currently experiencing issues and we are working on a solution. If you encounter an error, please come back shortly and try again.
loading...